De liefdesdetective

op vrijdag 29 september 2023
deuren om 19u45, voorstelling om 20u30

voorprogramma van

Image

Patrick Palmans is geboren te Ekeren. Zijn comedy droom begon vanaf hij aan zijn moeder vertelde dat hij graag een job deed waarbij hij veel kon praten en niet te veel moest werken. In plaats daarvan nam hij een andere job met dezelfde criteria. Hij werd consultant. Hij heeft gedurende de laatste 23 jaar gewerkt voor 51 verschillende organisaties. Hij heeft geleerd dat Antwerpenaren nergens in Vlaanderen populair zijn. Er een specifieke leiderschapsstijl is in West-Vlaanderen, vooral als die gecombineerd wordt met een Japanse cultuur, gebeuren er interessante zaken. 
 
Na enkele bijkomende opleidingen besloot hij om privédetective te worden. Daar werd hij getraind in een specifieke set van competenties waarvoor hij van nature geen aanleg heeft en een droom zijn voor de mensen die hij onderzoekt. Vooral het volgen van mensen is een uitdaging voor hem. Ook discreet foto's nemen blijft een uitdaging. Maar alle competenties die te maken hebben met analytisch vermogen en geheugen zijn een makkie.  Hij heeft ook een aanleg voor het lezen van mensen. Dit vooral omdat hij al pokert vanaf 11 jaar en al boeken lichaamstaal begon te lezen vanaf 15 jaar. Dus Patrick is eigenlijk heel goed in het analyseren en minder goed in het daadwerkelijk ondernemen.
 
Maar uiteindelijk is niemand zijn job en gebruikt Patrick zijn competenties om een antwoord te vinden op de vraag: "Moeder waarom leven wij'. Het antwoord is Liefde. 
 
Hij genoot het meest om deze samenvatting te schrijven en zichzelf de beschrijven in de 3e persoon.

Seeftheater vzw
Diepestraat 34, 2060 Antwerpen
0424.224.550 | RPR Antwerpen
reservatiesmail
ObscureMyEmail


© 2024 - 2025 Seeftheater Contact