Welkom op de vernieuwde website van het Seeftheater!

Maar daarover meer op de volgende tab-pagina’s… Eerst even dit:
Gdv
💣dr🔫 💉Kolère 💥 f*ckin* Corona …

Sorry… Mijn excuses … Dàt moest er even uit… Pfff… adem traag in… en langzaam uit... tot compleet ZEN

Kom nu, we hebben er àllemaal genoeg van. Méér dan genoeg. We willen allemaal – nu ja, bijnà allemaal– een prik. Een spuit, een GIGA naald in de arm… en wel NU onmiddellijk!

Zodat we eindelijk weer ‘MENS’ kunnen zijn. Met een schouderklop voor elkaar, een zoen, een knuf … Gewoon handje schudden… géén verre vuistjes…. knokige elleboogstompjes…

Image
Image

Maar een ‘hoe gaat het -écht- met je?’… Warm, menselijk contact… Ik wil zooo graag àl jullie verhalen horen, ik wil met jullie (kleine én grote) miseries délen, én làchen, én huilen, én vooral troosten… Enfin, ik ben duidelijk, denk ik… We willen dat AL-LE-MAAL, toch?? Maar dit gezegd zijnde, over naar de harde realiteit:
Cultuur zit in het hoekje waar flinke klappen vallen. Er zijn in de staatskas nulkommanul centjes gevonden om het amateurcircuit te ondersteunen. En er moeten serieuze putten gevuld worden.

Door de Coronacrisis moeten we, om ons Seeftheater te laten overleven, anders gaan denken.
Nadenken over andere bronnen van inkomsten om de huur, elektriciteit, verwarming, water, verzekeringen, opvoeringsrechten en dergelijke te kunnen betalen. De inkomsten van het Seeftheater waren altijd al onstabiel. Want de ene productie trekt overvolle zalen, de andere spelen we soms voor half lege. Een vast basisinkomen om de vaste kosten te dekken hebben we dus nooit.

We proberen daar met deze oproep dus wat aan te doen.
We gaan op zoek naar sympathisanten onder onze bezoekers. Mensen die ons structureel kunnen steunen. De ‘vrienden van het Seeftheater’, zouden we ze kunnen noemen. Of onze ‘warmhartige ambassadeurs’. ‘Friends with benefits’ klinkt ook lekker. Vroeger heette dat gewoon abonnees 😊!
CONCREET: we zoeken mensen, die via een permanente bankopdracht maandelijks 10 € of meer overmaken, om zo ons theatertje in leven te houden. Zo hebben we minimaal 125 mensen nodig. We weten dat velen onder jullie op die manier goede doelen steunen, en dat wij eigenlijk geen ‘ goed doel’ zijn, maar het principe is hetzelfde. Je geeft wat centen aan wat voor U belangrijk is.
Je krijgt voor die maandelijkse steun 1 toegang voor 1 persoon tot elke voorstellingenreeks, inclusief een glaasje cava (of drankje naar keuze) en een knabbeltje. Niet meer, maar ook niet minder. Als je een keertje niet kan komen kijken, dan is er geen restitutie mogelijk. Je kan ze ook niet opsparen, om dan een keertje met 6 te komen kijken. Of vaste plaatsen opeisen. Dat is voor ons administratief onmogelijk te realiseren. Je moet nog steeds evengoed je plaats reserveren. Doe je er profijt aan? Absoluut niet. We zoeken immers extra steun. Je houdt ons hiermee recht.

Image

PRAKTISCH: je geeft een permanente opdracht aan je bank om maandelijks 10 € (of meer) over te maken op de rekening van het Seeftheater BE78 0013 7966 8786 met vermelding van ABONNEE + de naam waarmee je gewoonlijk reserveert (da’s niet altijd dezelfde naam als die van de rekeninghouder!). En vervolgens bel je ons gewoon door op welke datum je wenst te komen kijken.
Alvast heel erg bedankt voor je financiële steun en je vertrouwen in het Seeftheater. En ontdek nu gerust onze nieuwe website, vooral de tab ‘Programmatie/Reservaties’ mag je interesseren
😊!
Je kan alleen momenteel nog niet reserveren, omdat we niet weten hoe de toestand gaat evolueren.
Van zodra het weer coronaveilig kan, hoor je van ons, daar mag je op rekenen.
NOGMAALS: heel erg bedankt voor je steun!

Warme groet, en hopelijk tot in september,

Luc

Seeftheater

Seeftheater vzw
Diepestraat 34, 2060 Antwerpen
0424.224.550 | RPR Antwerpen
ObscureMyEmail | www.seeftheater.be


© 2021 Seeftheater Contact